Ring til os på: 26277292

Selvudvikling - Coaching

Coaching er samtaleforløb, hvor vi i samarbejde identificere de områder af dit liv, som er i disharmoni. Eller vi kan identificere områder, som kan forbedres. Når indsatsområderne er udvalgt, udvikler vi gennem samtalen og opgaver de strategier, der passer til dig.

Meditations og selvhypnose teknikker, kan med stort udbytte gøres til en del af et coachingforløb.

Coaching, hvordan forløber det og hvad kan man?
Coaching er altid i forløb og kan have forskellige formål.

Stress Coaching.
Hvis du lider af stress, så kan coaching hjælpe dig med at identificere de faktorer der har betydning for din stress. Sammen finder vi de teknikker og værktøjer, der kan hjælpe dig med at håndtere din stress og måske enda undgå den helt.

Lifecoaching.
Formålet her er at skabe et stærkt fundament for dit liv. Fokus er at sikre en balance baseret på dine personlige værdier. Alle handlinger og ikke-handlinger har en konsekvens. Ved at du har fokus og balance mellem dine værdier og mål, skabes fundamentet for et lykkeligt liv. Det er det lifecoaching handler om.

Karrierecoaching.
Karrierecoahing er en det samme som lifecoaching, men hvor fokus er mere snævert, fordi vi sammen fokuser primært på jobmæssige mål. Det kan sagtens være en del af et lifecoachingforløb, da vores job er en stor del af vores liv skal det naturligvis harmonere med vores værdier. Karrierecoaching er godt for dig der ønsker noget nyt i dit liv...på jobfronten.

Book online

 

 


Henrik Bang Jensen: 22 22 14 64
Bjørn Christensen: 21 75 13 85

Vil du vide mere om Coaching ?