Ring til os på: 26277292

Selvudvikling - Stress

Stresscoaching.
Er du ramt af stress, så er et målrettet forløb med stresscoaching en vej ud af den tilstand du befinder dig i. Stresscoaching er et forløb hvor vi sammen starter med af få stressen ud af kroppen. Derefter identificerer vi de påvirkninger, der fører til din personlige stress. Designer strategier til at undgå dem i fremtiden. Har du været væk fra din arbejdsplads, hjælper vi dig tilbage på jobbet.

Et forløb med stresscoaching vare 7 sessioner og koster kr. 4.500,-

Ring for at høre mere eller bestil din første tid allerede i dag.

Hypnose og stress.
Hypnose er et fantastisk værktøj til at slippe den stress man har opbygget. Hypnose er mentaltræning, der styrker din evne til at slappe af og slippe stresstilstanden, inden den ryger ud af kontrol. Hypnose kan bruges til at træne dig i at holde fokus i pressede situationer og derved undgå stress og hypnose kan hjælpe dig med at klarlægge dine personlige værdier og mål.

Hypnose kan være et forløb eller en enkelt session, hvor du lære en teknink til stress håndtering. Ønsker du et forløb aftaler vi målet med forløbet, længden og en samlet pris, hvor prisen for den første session fratrækkes. En session koser 900,-.

Ring, skriv til os hvis du vil vide mere, eller du kan bestille din første session allerede i dag.


Henrik Bang Jensen: 22 22 14 64
Bjørn Christensen: 21 75 13 85

Vil du vide mere om Stress ?