Ring til os på: 26277292

Selvudvikling - Hypnose

Hypnose.
Hypnose er et effektivt værktøj til at arbejde med dine mentale ressourcer. Når vi som mennesker oplever at vi reagerer uhensigtsmæssigt, skyldes det i mange tilfælde et tillært reaktionsmønsker. Hypnose er en læring, hvor du aflærer de ting, som begrænser dig, samt lærer nye måder at håndtere situationerne på.

Mister man kontrol med hypnose?
Nej, hypnose lærer dig at få kontrollen over dig selv og dine reaktioner.

Hvad kan hypnose hjælpe med?
Hypnose kan hjælpe med en lang række af problemer, det er bare vigtigt at de er forbundet med din psyke. Mange af de udfordringer som vi ønsker hjælp til, starte i vores tanker. Som et eksempel på det, kan man nævne vægttab med hypnose. Det vil ikke sådan at du efter 4 hypnose sessioner har tabt dig 10 kilo, men hypnosen kan hjælpe dig med at finde motivationen, til at omlægge din livsstil f.eks. dyrke mere motion eller spise anderledes.

Du kan få en GRATIS intro-samtale, læs hvorfor her, eller book en tid i kalenderen.

Alle typer af angst og fobier. Læs mere om hypnose og angst her.

Rygning
hvis du virkelig gerne vil stoppe med at ryge, så kan vi gennem hypnosen finde lige præcis den motivation der skal til for at du kan vinde kampen og blive fri for røgen og afhængigheden. Når du ved og kan mærke hvorfor du vil være røgfri, så forsvinder din afhængighed. Det er den mest effektive måde at bruge hypnosen på, når man taler om at blive røgfri.

Hver gang vi ryger en cigaret, frigiver vores hjerne følsomme kemikalier som dopamin og vores trangspot er aktiveret. Som følge heraf giver rygning os en følelse af nydelse, tilfredshed eller lindring.

Hver gang vi tænker, lugter, savner eller ser en cigaret, sender vores hjerne signaler. Disse signaler skaber vores trang, som bliver stærkere og stærkere, medmindre vi ryger og tilfredsstiller dem.

Hos HB Selvudvikling deaktiverer vi din trang. Med andre ord, når du ser, lugter og tænker på rygning, vil du ikke ønske det, og du vil ikke savne det. Du vil føle dig ligeglad med det.

Irritabel Tyktarm (IBS)
symptomerne kan mindskes gennem mentaltræning. Hypnose er den mest effektive mentaltræning, du kan lære. I forhold til IBS, så lærer du nogle teknikker, som du kan benytte alene og derved gøre til en del af din hverdag. Vores forløb er baseret på Manchester modellen, som var det første forsøg med hypnose og IBS. Vi anbefaler at man følger et gruppeforløb forløb, men det kan naturligvis også laves som individuelle forløb. Læs mere her.

BESTIL din tid online her

 


Henrik Bang Jensen: 22 22 14 64
Bjørn Christensen: 21 75 13 85

Vil du vide mere om Hypnose ?