Ring til os på: 26277292

Selvudvikling - Angst

Angst og hypnose.
Hvordan ville du have det hvis du ikke længere kan føle angsten, eller hvis du fik et værktøj med dig som kunne stoppe din angstfølelse. Så ville du sikkert have det fint og det er dét hypnosen kan hjælpe dig med.

Tag kontrol over din angst.
I stedet for at lade din angst styre dine reaktioner, så vil du kunne styre din angst og genvinde kontrollen i de situationer, hvor angsten tidligere tog over. Der er mange gode grunde til at sige farvel til sin angst, den vigtigste er nok et godt liv, men du fjerner også angstens negative påvirkning på din indlæring og hukommelse. Det er en fordel for alle der har brug for at optimere sine mentale ressourcer. Du kan læse mere om dette under eksamens angst

Hypnose er yderst effektiv til at slippe den irrationelle angst. Vi kan på 1-4 sessioner hjælpe dig med værktøjer, der hjælper dig med at håndtere angsten, eller måske hjælper dig helt af med angsten.

Hvor mange gange skal der til?
Hypnose er en individuel proces. Hypnose virker og opleves forskelligt af forskellige mennesker. Derfor oplever nogen at de kan styre deres angst allerede efter 1 session. Andre har behov for flere hypnose sessioner og en tæt opfølgning. Vores erfaringer er at de fleste kan nå deres mål i løbet af 1-4 sessioner. Derfor har et specielt tilbud på en pakke med 4 sessioner.

Du kan få en GRATIS intro-samtale, læs hvorfor her, eller book en tid i kalenderen.

Vi hjælper dig af med din angst over 1-4 hypnose sessioner.

Finder tider og priser i nedenstående kalender.

BESTIL din tid online her

 

 


Henrik Bang Jensen: 22 22 14 64
Bjørn Christensen: 21 75 13 85

Vil du vide mere om Angst ?