Ring til os på: 26277292

Selvudvikling - Præstationsangst

Præstationsangst og hypnose.
Præstationsangst er en angstform, som er forbundet med vores interaktion med andre mennesker. Ligesom med andre angstformer, så er hypnose et effektivt værktøj til at slippe den irrationelle præstationsangst, så du kan leve det liv som du ønsker.

 

Hvem oplever præstationsangst?
Alle mennesker oplever på et tidspunkt i deres liv præstationsangst i større eller mindre grad. Typisk er det når vi bliver kastet ud i "ukendt farvand" at vi mærker præstationsangst. Det er bare ikke alle hvor den sætter sig fast og skaber fremtidige problemer.

Præstationsangst behøver ikke at give sig udslag i den sammenhæng, hvor vi første gang mærkede den. De negative påvirkninger af en præstationsangst kan påvirke vores stressniveau, seksuallyst (skabe seksuelle problemer), rysten, hukommelsen. Med andre ord kan den påvirke os negativt ved at ramme de ressourcer som vi normalt har behov for, når vi skal yde i forhold til andre mennesker.

Hypnose hjælper.
Hypnosen er den hurtigste vej vi kender til at slippe den irrationelle angst, som præstationsangst ofte er. Det betyder at den "trussel", der i første omgang var årsag til at angsten opstod, nu er væk og borte. Hvis dette ikke er tilfældet, så skal der nogle gange arbejdes med opfattelsen af det som du finder truende.

Hvor mange gange skal der til?
Hypnose er en individuel proces. Hypnose virker og opleves forskelligt af forskellige mennesker. Derfor oplever nogen at de kan styre deres angst allerede efter 1 session. Andre har behov for flere hypnose sessioner og en tæt opfølgning. Vores erfaringer er at de fleste kan nå deres mål i løbet af 1-4 sessioner. Derfor har et specielt tilbud på en pakke med 4 sessioner.

Du kan få en GRATIS intro-samtale, læs hvorfor her, eller book en tid i kalenderen.

Vi hjælper dig af med din angst over 1-4 hypnose sessioner.

Find tider og priser i nedenstående kalender.

BESTIL din tid online her


Henrik Bang Jensen: 22 22 14 64
Bjørn Christensen: 21 75 13 85

Vil du vide mere om Præstationsangst ?