Ring til os på: 26277292

Selvudvikling - Rygning

Rygestop med hypnose.
Rygestop med hypnose er noget der er blevet brugt i mange år. Der er mange fordomme forbundet med rygestop og hypnose. De fleste forventer en form for aversionsterapi, hvor man bruge hypnose til at gøre rygning til en dårlig oplevelse. Dette kan være at man gør smagsoplevelsen forfærdelig, eller at man sige pinlige ting når man ryger. Den type behandling kan godt lade sig gøre og den virker også for nogen mennesker. Men Vi bruger en anden tilgang, der er positiv og sikrer at du bliver ved med at være røgfri.

Fra rygestop til rygefri.
Mange af de mennesker der besøger os, ønsker at stoppe fordi de føler sig fanget af røgen. Derfor fortrækker vi at kalde det rygefri eller røgfri med hypnose.

Dette har også betydning for den måde vi arbejde og bruge hypnosen på. Hypnose er et fantastisk værktøj til at arbejde med de følelsesmæssige lag og via den vej skabe ny læring. Så sammen med dig finder vi ud af hvorfor du ryger og hvad der skal til for at du kan gøre dig fri af røgen. Derefter bruger vi hypnosen til at lære dig dig mentale teknikker du har brug for for at blive røgfri.

Individuel eller i gruppe?
Vi tilbyder Røgfri med hypnose både individuelt og i grupper. Vi anbefaler at du vælger det du føler dig mest tryg ved. Når vi sidder en til en er det nemmere at have en dialog og sessionen kan tilpasses dine behov og den måde du tænker på. I gruppesessionerne er der ikke de samme muligheder for tilpasning, men der er til gengæld en anden dynamik.

Hvor mange gange skal der til?
Hypnose er en individuel proces. Det virker og opleves forskelligt af forskellige mennesker. Derfor oplever nogen at de er røgfri efter bare 1 session. Andre har behov for flere og måske en tæt opfølgning. Vores erfaringer er at de fleste kan nå deres mål i løbet af 1-4 sessioner. Derfor har et specielt tilbud på en pakke med 4 sessioner.

Du kan få en GRATIS intro-samtale, læs hvorfor her, eller book en tid i kalenderen.

Bestil online og få den tid der passer dig bedst.

ONLINE BESTILLING 

Gruppe sessioner, følg vores Facebook side, hvor de bliver slået op som begivenheder.


Henrik Bang Jensen: 22 22 14 64
Bjørn Christensen: 21 75 13 85

Vil du vide mere om Rygning ?