Ring til os på: 26277292

Selvudvikling - Eksamensangst

Eksamensangst og hypnose.
Ønsker du at give slip på din eksamensangst, så du kan fokusere på at yde det bedste du kan?

Så kan hypnose være svaret. Hypnosen kan give dig en række værdifulde værktøjer til at håndtere eksamensangsten. Det vil betyde at du i eksamenssituationer vil kunne bevare roen og overblikket. Så forstil dig at du fremover kan gå til en eksamen med ro, fokus og en følelse af selvtillid, der gør at du vil kunne få den bedst mulige eksamenskarakter.

Før eksamen.
Fordelene begynder faktisk langt inden eksamen. Ofte vil angsten nemlig påvirke dig allerede i forberedelsen til eksamen. Men når angsten er væk vil du have nemmere ved at fokuser både før, under og efter din eksamen. Det vil betyde at du har lettere ved at lære og huske det du læser. Under eksamen vil du have nemmere ved at huske det du har lært og læst og du vil have den ro der skal til for at forstå de spørgsmål som du bliver stillet.

Hypnose er ikke en magisk tryllestav, men et stærkt værktøj til mentaltræning og derfor er de hypnotiske teknikker i mange år blevet brugt som værktøj til alle, der har brug for en stærk og velfungerende psyke.

Hypnose giver dig kontrol over dine følelsesmæssige reaktioner. Der gør at du kan reagere og handle på den optimale måde i alle situationer, også under eksamen.

Hvor mange sessioner skal der til?
Det rigtige svar er at det er forskelligt fra person til person, men vi har et helt specielt forløb for studerende, hvor du i et intensivt forløb på 4 gange vil kunne få kontrollen over din eksamensangst.

Personlig sessioner eller gruppeforløb?
Vi tilbyder både personlige sessioner og gruppeforløb mod eksamensangst. Det er lidt forskelligt hvad der er den rigtige løsning.

Personlige sessioner for eksamensangst kan tilpasses til dig og dine behov. Vi starter derfor med en snak om, hvad du har brug for og tilrettelægger forløbet udfra det. Det kan være en hypnose session, hvor vi fjerner din angst eller du kan lære nogle teknikker til at skabe ro og fokus.

Gruppeforløb for eksamensangst arbejder vi med i vores forløb mentaltræning for studerende. Her lære du gennem teori og praktik forskellige teknikker til håndtering af din eksamensangst. Der er selvfølge plads til spørgsmål og dialog med andre. Vi kalder det for mentaltræning for studerende og du kan læse mere her.

Ring, skriv, eller book din første aftale.

Du kan få en GRATIS intro-samtale, læs hvorfor her, eller book en tid i kalenderen.

Du kan også booke din først session online her


Henrik Bang Jensen: 22 22 14 64
Bjørn Christensen: 21 75 13 85

Vil du vide mere om Eksamensangst ?