Ring til os på: 26277292

Selvudvikling - Selvtillid

Selvtillid og hypnose.
I de fleste tilfælde er manglende selvtillid forbundet med specielle situationer. Der er de færreste der går rundt hele tiden med en lav selvtillid. Det er her vigtigt at du ikke forveksler selvtillid med selvværd.

Den hurtige vej til selvtillid.
Hypnose er en læringstilstand. Vi har gennem hypnosen adgang til at flytte rundt på vores mentale ressourcer. Det kan vi benytte os af når vi sammen finder de rette teknikker til at hjælpe dig i de situationer, hvor du oplever manglende selvtillid.

En hypnose session.
En hypnose session starter altid med en snak. Hvis det er første gang du besøger os, starter vi med i fællesskab, at tale os ind til, hvad der vil være det helt rigtige for dig. Vi afdækker sammen, hvordan du har det og hvordan du får det som du gerne vil have det.

Hvor mange gange skal der til?
Hypnose er en individuel proces. Det virker og opleves forskelligt af forskellige mennesker. Derfor oplever nogen at de har de helt rigtige teknikker efter bare 1 session. Andre har behov for flere og måske en tæt opfølgning. Vores erfaringer er at de fleste kan nå deres mål i løbet af 1-4 sessioner. Derfor har et specielt tilbud på en pakke med 4 sessioner.

Du kan få en GRATIS intro-samtale, læs hvorfor her, eller book en tid i kalenderen.

Bestil online og få den tid der passer dig bedst.

ONLINE BESTILLING 


Henrik Bang Jensen: 22 22 14 64
Bjørn Christensen: 21 75 13 85

Vil du vide mere om Selvtillid ?